Termeni și Condiții

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul scutece-ecologice.ro implică, în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții.


Informații generale despre produse și prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău.
Clienții scutece-ecologice.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp vă ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.
Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fară o notificare specifică.
Produsele comercializate prin intermediul scutece-ecologice.ro sunt noi, direct de la producător.


Copyright

Conținutul site-ului scutece-ecologice.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe scutece-ecologice.ro nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin scutece-ecologice.ro, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul scutece-ecologice.ro.


Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul scutece-ecologice.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit, privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fară nicio penalitate pentru client.


Accesul la site

Accesul pe site-ul scutece-ecologice.ro, în scop personal, este nelimitat, dar nu conferă dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fară acordul scris din partea scutece-ecologice.ro.


Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omiteri, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fară a anunță în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantam faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de scutece-ecologice.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, deși vom face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple.


Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul scutece-ecologice.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și scutece-ecologice.ro .
Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul scutece-ecologice.ro, cumpărătorul poate solicita, conform HG 665/1995 (Art. 5, 6), repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător și a constatării de către un reprezentant al scutece-ecologice.ro a defectului reclamat.
Orice litigiu apărut între Clienți și scutece-ecologice.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă.
Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comandă, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: comenzi@scutece-ecologice.ro.Modificări

Ne rezervăm dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului scutece-ecologice.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fară a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul scutece-ecologice.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.


Politica de returnare

Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral comanda, notificând în scris sau telefonic că renunță la cumpărare, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Legea specifică în mod clar că returnarea produselor în acest caz se face pe cheltuiala acestuia, dar pentru că tot timpul dorim să oferim mai mult clienților noștri, returnarea produselor nedorite sau neconforme se va face pe cheltuiala noastră, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, la adresa la care a fost trimisă comanda.

Înainte de a returna produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@scutece-ecologice.ro și să menționezi în mesaj numărul comenzii din care dorești să returnezi produse. În maximum 14 de zile de la data returnării vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fară notificare scrisă prealabila nu vor fi acceptate. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar în contul bancar specificat de către client în notificarea trimisă.Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului scutece-ecologice.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comerciala, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.
Adresa de e-mail pentru raportarea încălcării drepturilor de autor: comenzi@scutece-ecologice.ro
Date de contact pentru concilierea amiabilă: comenzi@scutece-ecologice.ro
Firma noastră pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura că experiența de cumpărare este unică și plăcută pentru tine. Te invităm pe pagina de produse!